Cookie instellingen

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy statement

Neskrid 4Allbrands

Wat is Neskrid 4Allbrands?

Met Neskrid 4Allbrands heeft u een semi-orthopedische inlegzolenoplossing voor alle merken beroepsschoeisel uit uw assortiment. Hierdoor kunt u dus altijd uw klanten voorzien van een extreem comfortabele oplossing die de veiligheidsaspecten van het schoeisel blijft garanderen.

Neskrid 4Allbrands LMH semi-orthopedische inlegzolen

De semi-orthopedische inlegzolen worden verkocht in de varianten Low, Medium en High. De keuze voor de inlegzolen wordt gemaakt met behulp van de Neskrid 4Allbrands Footdisc. Dit is een handige tool waarmee de verkoper in de winkel samen met de klant kan kijken welke semi-orthopedische inlegzool het beste bij de voeten past.

Wat betekent 4Allbrands?

Het doel van 4Allbrands is om semi-orthopedische inlegzolen in combinatie met zoveel mogelijk op de markt beschikbare modellen beroepsschoeisel van fabrikanten aan te bieden. 4Allbrands voert daarvoor continue testen uit om de compatibiliteit en veiligheid van de semi-orthopedische inlegzolen met een bepaald model van een fabrikant te onderzoeken.

 

Neskrid 4Allbrands semi-orthopedische inlegzolen

  • -4Allbrands is voor alle merken beroepsschoeisel uit uw assortiment
  • -Biedt comfort en ondersteuning voor vermoeide voeten van uw klanten
  • -Het perfecte voetmaatje tijdens een lange en actieve werkdag
  • -Duidelijk verkoopverhaal door uitleg aan de hand van de Neskrid Footdisc
  • -Keuze uit verschillende varianten (low, medium, high) gebaseerd op de voetboog van de klant.

terug

Verandering van EU/2016/425 naar EU/2017/745 – Wat betekent dit voor de Neskrid 4Allbrands semi-orthopedische inlegzolen?

Bekijk de inlegzooltjes