Bighorn - 3630 cloq buigzame zool space blauw

Specificaties

Specificaties

Kleur Blauw
Label / Merk BigHorn
Binnenzool Hout
Loopzool PU
Buigzame zool Ja
Gemaakt van Clogsleer
Pasvorm Normaal
Beschikbare maten 36-42
Family 3630
Omschrijving

Details

Model 3630 is van de unieke kwaliteit welke BigHorn kenmerkt. Deze klompen zijn volledig buigzaam, omdat de houten binnenzool ter hoogte van het buigpunt, onderbroken is door een pu tussenlaag. De orthopedische, houten binnenzool voorkomt transpiratie en is volledig voorgevormd. De combinatie hout & pu zorgt voor een licht gewicht, hoge antislip en verminderde slijtage. Alle kappen zijn een combinatie van leer/kunststof welke onder hoge druk voorzien zijn van een print. Kenmerkend voor een lange levensduur.

Bighorn - 3630 cloq buigzame zool space blauw

Model 3630 is van de unieke kwaliteit welke BigHorn kenmerkt. Deze klompen zijn volledig buigzaam, omdat de houten binnenzool ter hoogte van het buigpunt, onderbroken is door een pu tussenlaag.
De orthopedische, houten binnenzool voorkomt transpiratie en is volledig voorgevormd. De combinatie hout & pu zorgt voor een licht gewicht, hoge antislip en verminderde slijtage. Alle kappen zijn een combinatie van leer/kunststof welke onder hoge druk voorzien zijn van een print. Kenmerkend voor een lange levensduur.
Lees meer
Maat
Art. nr.
Voorraad Hoeveelheid
36 363014360
In voorraad | Directe levering
In voorraad | Directe levering
-
+
Bighorn - 3630 cloq buigzame zool space blauw is beschikbaar voor aankoop in stappen van 1 stuks

Wilt u grote aantallen bestellen?

Neem dan contact met ons op!