Sun Shoes - AWP Safety EVA clog met composiet neus blauw

Specificaties

Specificaties

Kleur Blauw
Label / Merk Sunshoes
Gemaakt van EVA
Wasbaar Tot 50ºC
Steriliseerbaar Chemisch
Slipweerstand SRC
Beschikbare maten 35-46
Family AWPS
Omschrijving

Details

Een eva clog welke aan alle hedendaagse eisen voldoet. De gesloten hak zorgt ervoor dat u de schoen eenvoudig aan de voet houdt. De clog is wasbaar tot 50 graden Celsius. De SRC certificering zorgt voor de beste antislip welke tot nu toe geproduceerd kan worden. Alle kleuren zijn steriliseerbaar via een chemisch proces alsook met uv. Daarbij is de AWP Safety voorzien van een kunststof beschermneus aan de binnenzijde. Deze neus heeft een impact van 100 Joule en biedt een uitstekende bescherming tegen vallende voorwerpen op uw tenen. Als extra wordt bij ieder paar AWP Safety een paar antistatische en ademende binnenzolen meegeleverd. De AWP Safety kan in alle mogelijke beroepsgroepen ingezet worden, mits er geen veiligheidscertificering is voorgeschreven als S3 etc. Om een indruk te geven van de toepassingen kunt u denken aan keukens, ziekenhuizen, overige verzorgende beroepen, gebruikers met gevoelige voeten etc. Kortom, de AWP Safety kan onder alle denkbare omstandigheden gedragen worden.

Sun Shoes - AWP Safety EVA clog met composiet neus blauw

Een eva clog welke aan alle hedendaagse eisen voldoet. De gesloten hak zorgt ervoor dat u de schoen eenvoudig aan de voet houdt. De clog is wasbaar tot 50 graden Celsius. De SRC certificering zorgt voor de beste antislip welke tot nu toe geproduceerd kan worden.
Alle kleuren zijn steriliseerbaar via een chemisch proces alsook met uv. Daarbij is de AWP Safety voorzien van een kunststof beschermneus aan de binnenzijde. Deze neus heeft een impact van 100 Joule en biedt een uitstekende bescherming tegen vallende voorwerpen op uw tenen.
Als extra wordt bij ieder paar AWP Safety een paar antistatische en ademende binnenzolen meegeleverd.
De AWP Safety kan in alle mogelijke beroepsgroepen ingezet worden, mits er geen veiligheidscertificering is voorgeschreven als S3 etc. Om een indruk te geven van de toepassingen kunt u denken aan keukens, ziekenhuizen, overige verzorgende beroepen, gebruikers met gevoelige voeten etc. Kortom, de AWP Safety kan onder alle denkbare omstandigheden gedragen worden.
Lees meer
Maat
Art. nr.
Voorraad Hoeveelheid
39 AWPS04390
In voorraad | Directe levering
In voorraad | Directe levering
-
+
40 AWPS04400
In voorraad | Directe levering
In voorraad | Directe levering
-
+
Sun Shoes - AWP Safety EVA clog met composiet neus blauw is beschikbaar voor aankoop in stappen van 1 stuks

Wilt u grote aantallen bestellen?

Neem dan contact met ons op!