CAT - Streamline P719437 hoge veiligheidsschoen S1P blauw

Specificaties

Specificaties

Veiligheid S1P
Kleur Blauw
Upper Mesh/Nylon
Loopzool Rubber
Beveiliging neus Composiet
Beveiliging zool Kevlar
Overneus Nee
Hoog / laag Hoog
Label / Merk CAT
Beschikbare maten 40-46
Family Streamline
Omschrijving

Details

STREAMLINE S1P Een CAT schoen welke de uiterlijke kenmerken heeft van een sportschoen. Toch is dit sportieve model voorzien van een beschermende composiet neus en een kevlar tussenzool. De neus beschermt tegen vallende voorwerpen en de tussenzool voorkomt dat scherpe voorwerpen welke op de vloer kunnen liggen door de zool heen penetreren. De loopzool is volledig uit rubber geproduceerd en kent een HRO en SRC certificering. HRO staat hierbij voor gebruik tot 300 graden Celsius en SRC garandeert een van de beste anti slip mogelijkheden welke de markt biedt. Een kleine overneus maakt de schoen compleet. Dit model leent zich met name voor droge omstandigheden waarbij veel gelopen, auto gereden etc. gaat worden. Kortom een sportieve, licht gewicht schoen met goede beschermende eigenschappen.

CAT - Streamline P719437 hoge veiligheidsschoen S1P blauw

STREAMLINE S1P
Een CAT schoen welke de uiterlijke kenmerken heeft van een sportschoen. Toch is dit sportieve model voorzien van een beschermende composiet neus en een kevlar tussenzool.
De neus beschermt tegen vallende voorwerpen en de tussenzool voorkomt dat scherpe voorwerpen welke op de vloer kunnen liggen door de zool heen penetreren. De loopzool is volledig uit rubber geproduceerd en kent een HRO en SRC certificering. HRO staat hierbij voor gebruik tot 300 graden Celsius en SRC garandeert een van de beste anti slip mogelijkheden welke de markt biedt.
Een kleine overneus maakt de schoen compleet. Dit model leent zich met name voor droge omstandigheden waarbij veel gelopen, auto gereden etc. gaat worden. Kortom een sportieve, licht gewicht schoen met goede beschermende eigenschappen.
Lees meer
Maat
Art. nr.
Voorraad Hoeveelheid
40 STRE04400
In voorraad | Directe levering
In voorraad | Directe levering
-
+
41 STRE04410
In voorraad | Directe levering
In voorraad | Directe levering
-
+
45 STRE04450
In voorraad | Directe levering
In voorraad | Directe levering
-
+
CAT - Streamline P719437 hoge veiligheidsschoen S1P blauw is beschikbaar voor aankoop in stappen van 1 stuks

Wilt u grote aantallen bestellen?

Neem dan contact met ons op!