Bent u op zoek naar veiligheidsschoenen, werkkleding of PBM artikelen voor in uw winkel of shop? Bestel het nu gelijk online. Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende categorieën. Klik op de afbeelding en u wordt automatisch doorgelinkt naar die pagina. Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan contact met ons op!

 

SCHOEISEL
Gevavi heeft een uitgebreid assortiment aan schoenen met name gericht op professioneel gebruik. Denk hierbij aan veiligheidsschoenen, laarzen, clogs, schoenklompen, houten klompen, gezondheidsschoenen, tuin & vrije tijd en sloffen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse merken als Gevavi Safety maar ook andere bekende grote merken.

KLEDING
Voor een uitgebreid assortiment werkkleding, bent u hier aan het juiste adres. Naast een eigen label Gevavi Workwear, kunt u ook van andere merken hier kleding vinden. Bekijk hier het volledige assortiment werkkleding.

PBM
Persoonlijke bescherming op het werk is erg belangrijk. Bij Gevavi kunt u diverse middelen vinden die hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsbrillen, -vesten, handschoenen, en gehoorbescherming.